Introductie

Wie zijn wij

Stainless Firm Memorials is ontstaan uit een samenwerking tussen Stainless Firm en Brugman Metaalbewerking. Beide bedrijven hebben hun jarenlange ervaring in de RVS branche gebundeld. Dit heeft geresulteerd in een prachtig en kwalitatief hoogstaand assortiment urnen.

Alles wordt bedacht, ontworpen en gecreëerd in Nederland. We garanderen dan ook dat onze producten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier tot stand komen.

Bij onze productielocatie in Beek en Donk is per 1 maart 2019 ook een showroom gevestigd waar wij u persoonlijk kunnen ontvangen en waar u in alle rust de urnen kunt bekijken.

Tevens zijn wij u graag van dienst bij het vullen van de urn. Dit wordt uitgevoerd op een nabij gelegen locatie, met grote zorg en veel respect. Daarnaast begrijpen wij goed dat het niet altijd mogelijk is voor u om bij ons op locatie langs te komen. Vandaar dat wij ook een uitgebreide handleiding uitgewerkt hebben, waarmee wij u zo optimaal mogelijk zullen begeleiden bij het zelfstandig vullen van een urn.

Urnen van RVS

Bij de productie van onze RVS urnen wordt gebruik gemaakt van het hoogwaardige roestvast staal 316, ook wel chirurgisch staal genoemd. Deze legering is bestand tegen alle weersinvloeden. Alle urnen zijn dan ook uitermate geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen.

De RVS urnen worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt hetgeen goed terug te zien is in de afwerking. Verder is RVS nagenoeg onderhoudsvrij en uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Door de slijprichting en vorm wordt het licht op een mooie manier weerkaatst. Alle urnen worden afgesloten door een nette afsluitplaat.

Responsive image

Assortiment

Premium

In onze Premium lijn vindt u urnen met een karakteristieke uitstraling en met verfijnde details. Ze beschikken over een tijdloze elegantie en allure. In het premium assortiment vindt u onder meer een mooie selectie bloemen. Omdat bloemen elk hun eigen betekenis hebben en vaak ook een persoonlijke associatie hebben, zijn er verschillende vormen uitgewerkt in prachtige RVS kunstwerken.

Pure

De Pure lijn omvat urnen met strakke, moderne vormen waar design en kwaliteit in alle eenvoud samen komen. Dit resulteert in abstracte RVS ontwerpen die zowel binnen als buiten mooi tot hun recht komen. Vaak zie je in deze lijn dat 1 grote urn met 1 of meerdere kleine urnen wordt gepresenteerd.

Plus

Bij Plus vindt u enkele speciale uitvoeringen en mogelijkheden om de urn te personaliseren. Voor een aantal geselecteerde urnen bestaat ook de mogelijkheid deze uit te laten voeren in cortenstaal. Dit is een weervast staal wat bekend staat om haar roestbruine kleur. Daarnaast zijn een aantal urnen verkrijgbaar in een bijzondere zwart-wit collectie, deze kleurstelling komt tot stand door middel van poedercoating.

Formaten

Nagenoeg alle urnen zijn beschikbaar in groot en klein formaat. De grote urnen hebben een inhoud van circa 3,5 liter en zijn uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Ze komen prachtig tot hun recht in de tuin zoals u in bijgaande sfeervolle afbeeldingen zult zien.

Wanneer u een klein deel van de as wilt bewaren of meerdere familieleden een deel willen bewaren, zijn de kleine urnen heel geschikt. De zogeheten keepsakes kunnen uiteraard ook prima buiten geplaatst worden maar zijn juist ook geschikt om binnen met eventueel andere persoonlijke voorwerpen een mooi plekje te creëren. Ook kunt u ervoor kiezen om de urn bij te zetten in een urnenmuur of urnengraf. Om de as te verdelen, bieden wij ook sets aan van bijvoorbeeld één grote urn en één of meerdere kleine urnen.