Premium lijn

In onze Premium lijn vindt u urnen met een karakteristieke uitstraling en met verfijnde details. Ze beschikken over een tijdloze elegantie en allure. In het premium assortiment vindt u onder meer een mooie selectie bloemen. Omdat bloemen elk hun eigen betekenis hebben en vaak ook een persoonlijke associatie hebben, zijn er verschillende vormen uitgewerkt in prachtige RVS kunstwerken.

Tulp

De tulp is het nationale symbool van Nederland. De tulp staat symbool voor verklarende liefde en geloof. In het voorjaar laat ze haar volle schoonheid zien.

Bekijk de details van urn Tulp

Roos

Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. De hartvormige blaadjes en blaadjes onder de roos (sub rosa) hebben alle een betekenis in de richting van liefde en vertrouwen.

Bekijk de details van urn Roos

Margriet

De margriet staat symbool voor liefde en onschuld, bescherming en waarheid. Als je de margriet aan iemand geeft, staat het symbool voor: Je maakt me gelukkig.

Bekijk de details van urn Margriet

Vlinder

De betekenis van vlinders is in vrijwel elke cultuur heel erg positief. Aan de vlinder wordt een heel scala aan geweldige eigenschappen toegedicht. De meeste culturen eren de vlinder als symbool van transformatie vanwege zijn indrukwekkende proces van de metamorfose.

Bekijk de details van urn Vlinder

Gitaar

De gitaar is een prachtig symbool voor de liefde voor muziek. De gitaar symboliseert de band van een gitarist met zijn gitaar in het bijzonder maar kan ook een ode aan muziek betekenen voor een muziekliefhebber.

Bekijk de details van urn Gitaar