Roos

Premium lijn

Symbolische betekenis

Een roos in het algemeen staat symbool voor liefde, vreugde, geluk en genegenheid. De hartvormige blaadjes en blaadjes onder de roos (sub rosa) hebben alle een betekenis in de richting van liefde en vertrouwen.

Uitvoeringen

Van de roos is zowel een grote als een kleine variant beschikbaar. De grote roos heeft een inhoud van circa 3,5 liter (volwassene). Deze is uitermate geschikt om buiten te plaatsen en zal als ornament een prachtig onderdeel van uw tuin vormen.

De kleine roos is compact van formaat en is geschikt om een klein deel van de as in te bewaren. Wanneer u deze binnen plaatst, omringd door andere mooie objecten en kaarslicht zal dit ook een zeer sfeervol tafereel vormen.

De as wordt bewaard in de knop van de bloem. Het vullen en afsluiten vindt plaats aan de onderkant middels een mooi afsluitend plaatje.

De grote roos heeft een hoogte van circa 26 cm en een doorsnede van 42 cm. De kleine roos is bijna 14 cm hoog en heeft een doorsnede van 26 cm.

Extra

U kunt de urn (zowel groot als klein) personaliseren door het graveren van bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en sterfdatum. Dit gebeurt door middel van lasergraveren. Verder kan de grote roos ook worden uitgevoerd in cortenstaal. Hierover meer onder het hoofdstuk Plus.