Urnen van RVS

Bij de productie van onze RVS urnen wordt gebruik gemaakt van het hoogwaardige roestvast staal 316, ook wel chirurgisch staal genoemd. Deze legering is bestand tegen alle weersinvloeden. Alle urnen zijn dan ook uitermate geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. De RVS urnen worden met de grootste zorg en aandacht gemaakt hetgeen goed terug te zien is in de afwerking van de urn. Verder is RVS nagenoeg onderhoudsvrij en uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Door de slijprichting en vorm wordt het licht op een mooie manier weerkaatst. Alle urnen worden afgesloten door een nette afsluitplaat.

Formaat

Nagenoeg alle urnen zijn beschikbaar in groot en klein formaat.

De grote urnen hebben een inhoud van circa 3,5 liter en zijn uitermate geschikt om buiten te plaatsen. Ze komen prachtig tot hun recht in de tuin zoals in in bijgaande sfeervolle afbeeldingen zult zien.

Piramide
Roos
Druppel
Vlinder

Wanneer u een klein deel van de as wilt bewaren of meerdere familieleden een deel willen bewaren, zijn de kleine urnen heel geschikt. De zogeheten keepsakes kunnen uiteraard ook prima buiten geplaatst worden maar zijn juist ook geschikt om binnen met eventueel andere persoonlijke voorwerpen een mooi plekje te creƫren. Ook kunt u ervoor kiezen om de urn bij te zetten in een urnenmuur of urnengraf.

Sets groot en klein

Om de as te verdelen, bieden wij ook sets aan van bijvoorbeeld 1 grote urn en 1 of meerdere kleine urnen.

Bloemknop
Kubus
Piramide
Kolom groot klein