Vlinder

Premium lijn

Symbolische betekenis

De betekenis van vlinders is in vrijwel elke cultuur heel erg positief. Aan de vlinder wordt een heel scala aan geweldige eigenschappen toegedicht. De meeste culturen eren de vlinder als symbool van transformatie vanwege zijn indrukwekkende proces van de metamorfose.

Uitvoeringen

De vlinder is in een formaat beschikbaar en heeft een breedte van vleugel tot vleugel van circa 41 cm en een hoogte van 35 cm.

De vlinder is beschikbaar in diverse uitvoeringen: Deze kun je gebruiken als tuinsteker met een rondstaf tot maximaal 120 cm. Op een voetplaatje met een rondstaf tot maximaal 60 cm. Dit voetplaatje kan door middel van 3 schroeven op een vlakke ondergrond worden gemonteerd. Het plaatje kan ook aan een muur of (graf-) steen bevestigd worden waardoor de vlinder lijkt te vliegen. Het is ook een optie om te kiezen voor een beugel waarmee de vlinder vlak tegen een muur bevestigd kan worden.

De vlinder is uitermate geschikt om buiten te plaatsen en zal als ornament een prachtig onderdeel van uw tuin vormen. In het lijfje van de vlinder kan een klein gedeelte as bewaard worden. Het vullen en afsluiten vindt plaats aan de achterkant van het lijfje door middel van een afsluitplaatje.

Extra

U kunt de urn personaliseren door het graveren van bijvoorbeeld de naam, geboortedatum en sterfdatum. Dit gebeurt door middel van lasergraveren.